Om webbplatsen | Kontakt

Tack och adjö 2014!

Åter har ett kalenderår passerats och det mesta är som vanligt med en del olyckor, idrottssegrar och förluster. Det som verkligen påverkat och setts av alla är den stora tillströmningen av tiggare. Nu finns det minst en tiggare utanför varje affär i hela landet. En helt ny gatubild har skapats i Sverige som retar en del och förvånar andra. Det är bara att tacka EU för detta tillskott i gatubilden ävensom för den 2014 misslyckade Euron som förorsakat många Medelhavsländer stor kris. Grekland kommer sannolikt att vara den kvarnsten som sänker detta valutaexperiment.

2014 var det år då pensionerna sänktes med 2,7 % och därmed var dessa åter på 2008 år nivå efter att likt en Kreugersaktie åkt berg och dalbana under sex år.  Efter flera års uppehåll så är främmande ubåtar åter i skärgården och försvarsanslaget blir genast höjt. Intressant är också att en socialdemokratisk regering regerar på en borgerlig budget hur det nu kunde gå till när man har en majoritet, eller? Räntorna blev så låga 2014 att det blev lönsammare att låna än att råna. Miljön är mer i fokus än någonsin och vi sorterar och kör omkring miltals med våra sopor (restprodukter).

Jag är nog gladast för att förbifart Stockholm byggs och har alltid varit misstänksam mot folk som är mot broar och kommunikation.

År 2014 av en kalender är du kommen och kalender skall du åter varda!

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv