Om webbplatsen | Kontakt

Tack och adjö Alliansen!

Nu när Anders Borg i första han och sedan Reinfeldt snart lämnar politiken ja då är alliansen dödsdömd. Småpartier som C, FP och KD har ju knappt styrfart när det gäller röstetal. De har haft ett oförtjänt stort inflytande under åtta år.

Det är framför allt Anders Borg som varit den store kantat av ”arkitekten” Reinfeldt utan dessa kommer även moderaterna att vara sargade under flera år framöver. Det finns visserligen många unga att titta på men innan dessa har slagit igenom och fått pondus tar det lång tid.

I dagsläget så sitter i första hand C,FP och KDS med Svarte Petter men även de förtroendevalda och medlemmarna i M. Att C,FP och KD skulle kunna bedriva något meningsfullt inom Alliansens ram de kommande åren är helt osannolikt.

I avvaktan på något annat borde de ta Löfvens utsträckta hand om de vill vara med och påverka och synas som kommande alternativ i politiken. Att sitta och tjura innebär att de kommer att bli historia och vara helt borta som partier i kommande val. Den som kan vara smart i nuvarande politiskt läge och ta röster från SD kommer att vara vinnare i nästa val.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv