Om webbplatsen | Kontakt

Telefonförsäljning en ålderdomlig metod för skojare!

Man blir förbannat när de ringer och frågar ”är det Carl jag talar med” då växer horn ut i pannan och jag förstår att det är någon som vill lura på mig något skit. Hitintills har ingen telefonförsäljare ringt och erbjudit något som jag inte kunnat få bättre på annat ställe.

Vanlig reklam i brevlådan kan jag stå ut med där kan jag välja och vraka, jämföra och googla sedan beställa via nätet. Telefonen är snart ett passerat medium att umgås via, antingen är det direktkontakt som gäller eller så är det skriven kommunikation. Jag vill bara tala med mina vänner i telefon resten kan hålla tillgodo med sms eller e-post.

Handla på nätet är det bästa alternativet med låga priser hemburet och klart. I år har både tvättmaskin och frys inköpts via nätet. Telefonförsäljning detta föråldrade sätt att sälja har bara ett syfte i mina ögon och det är att lura på folk skit de egentligen inte vill ha.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv