Om webbplatsen | Kontakt

Telia gör ett bra jobb!

Idag blev jag imponerad över servicegraden hos Telia. Igår kväll hade Telia ett informationsmöte om om öppen fiber som skall dras in i området. Det blir ju en väldig skillnad mot förr och kostnaden var inte upphetsande utan tämligen rimlig för dragningar till enskilda hus.

För min del hade jag synpunkter på ett fåtal telefonstolpar som de tänkte använda. För mitt vidkommande känns det som ett underutvecklat Bosnien att ha kvar telefonstolpar i ett modernt samhälle och än värre att dra fiber via dessa. Redan efter tolv timmar var de på plats och nu är det bestämt att stolparna åker och fibern kommer i jord.

En av de närboende tyckte det var trevligt med telefonstolpar så jag erbjöd honom mina på stående fot. Jag tycker det var hedrande av Telia att ta mina argument direkt och nu har de en fortsatt glad kund. Jag har alltid haft Televerket och dess efterträdare, så lär det väl förbli resten av livet. Öppen fiber är ju bra för det går att välja vilken operatör man vill men för mig är valet enkelt.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv