Om webbplatsen | Kontakt

Terrordåd inleder tyvärr 2017!

1717, 1817 och 1917 var det hungerår och vanligt folk led i Sverige och stora delar av Europa. Den trenden har nu bytts mot terrordåd som riktas mot vanligt folk som samlats för att fira något. En fruktansvärd förändring av världsbilden där unga omogna män drivs av något djuriskt abnormt sätt att uttrycka sina primitiva känslor. Det verkar inte vara stora organisationer utan enskilda grupper eller individer som vill skada människor som vill leva ett vanligt och religiöst sekulärt liv.

Samhället har svårt att skydda sig från dessa abnorma människor som på några månader omvandlas från en i befolkningen till ett abnormt monster. Samhället och polisen har extra svår att fånga in dem eftersom det finns restriktioner för att använda FRA som sållningsintrument. Detsamma gäller för kameraselektering som skulle kunna vara till god hjälp.

Jag hoppas verkligen att regeringen röjer upp och ombildar i Datainspektionen och befriar dem från ansvar för sådant som hör till brottsbekämpningen där de uppenbarligen inte har kompetens. De verkar också sakna kompetens för sitt uppdrag. Jag kan heller inte se att EU kan lägga sig i beslut om lagring av mobiltelefon uppgifter det handlar ju om rikets säkerhet som ligger utanför EU:s kompetensområde. I alla fall: 
GOTT NYTT ÅR

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv