Om webbplatsen | Kontakt

Thomas Quick får nog ett rejält skadestånd!

Thomas Quick frias nu på löpande band från alla domar vilket torde innbära att han kan leva gott på kommande skadeståndspengar. Är polis, åklagare och domare så klantiga så de fäller en oskyldig för de brott som han anklagats för, ja då är det illa ställt med rättsväsendet. I en utredning skall ju både det som talar för och mot den misstänkte tas upp. Jag har en känsla av att man suggererat sig själv på utredar och åklagarsidan och då blir det så här tokigt.

Nu är det vi skattebetalare som får betala notan för att klantskallar hos polisen och åklagarväsendet inte gjort sitt jobb förrän det är försent. Domarkåren och nämndemännen placeras givetvis i samma inkompetenta fålla. Nu frias Quick av den mer insiktsfulla delen av juristkåren vilket sannolikt är rätt och givetvis skall han ha skadestånd för detta rättsövergrepp. Borde inte en erfaren polis kunnat se att det här var en kille med mycket labil psykisk hälsa. Det finns ju massor av tokstollar och dessa gäller det att särskilt pröva om de lever i fablernas värld.

När man hör Quick svamla om barnmord i den egna familjen så borde väl det vara en väckarklocka eftersom syskonen inte har hört talas om detta.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv