Om webbplatsen | Kontakt

Tiggeri är inte värdigt Sverige!

I vårt land har våra medborgare genom idogt arbete byggt upp en välfärd där ingen behöver tigga. Vi har ett socialförsäkringssystem som gör att den enskilde inte behöver hamna i misär. Vi kan och är stolta över det. Nu kommer det folk från andra länder och sätter sig att tigga i nästan varje gathörn i de flesta städer och jag kan inte anse att det är vårat ansvar att försörja dessa människor och dessutom genom att de skall förnedra sig till tiggeri.

Vi kan lika gärna tillåta prostitution som ligger i samma härad. Våra politiker som har ansvaret för tiggeriet skall ta sitt ansvar och lösa tiggeriet. Förr kunde man avvisa folk vid gränsen som skulle tigga eller begå brott. Det kan vi inte inom EU och därför är det EU kommissionen, EU politikerna och våra egna riksdagsmän som skall lösa den misär som tiggarna befinner sig i. De har väldigt bra ersättning för detta jobb.

Nu får SD monopol på den tiggerifrågan för att övriga politiker är handfallna och fastän de är högavlönade för att lösa svåra frågor beter sig som strutsar som stoppar huvudet i backen. Det få vara nog med den tafflig- och valhänthet som nu visas. Ni gör inte tiggarna någon tjänst utan skapar bara motsättningar i samhället. Vi vanliga medborgare kan bara avstå från att ge pengar och jag skäms av ovärdighet om jag ger en tiggare pengar.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv