Om webbplatsen | Kontakt

Tiggeriet ett fall för ”Den Dumme Svensken”

Polisen påträffar en tiggare med sex miljoner i kontanter enligt Uppsala Nya Tidning http://unt.se/nyheter/uppsala/tiggare-greps-i-uppsala-med-sex-miljoner-4898999.aspx
Gång på gång visar myndigheterna på hur tiggare utnyttjas av sina landsmän. Det är de fattigaste och svagaste som far illa och utnyttjas, de luras att sitta hela dagar i regn och kyla och tigga pengar för att få en spottstyver tillbaka den största delen tar en maffiaboss. Inte ens prostitution skulle vara så förnedrande och skadligt som detta plågeri är av de fattigaste och särskilt kvinnorna.

Det är för mig obegripligt hur våra politiker kan se på detta människoelände utan att reagera. Ser de inte att människor utnyttjas och förnedras värre än prostitution. De sitter helt stilla hela dagarna i kyla och hetta, regn och snö. Detta tillåter våra politiker vilket är helt obegripligt. Helt klart är att den man som greps  som greps i Uppsala med sex miljoner kan sannolikt betraktas som en sutenör som utnyttjat kvinnorna och även handikappade för den delen. Vi får se vad utredningen ger för svar om den nu kommer att offentliggöras. Tiggarna hade faktiskt mått bättre på ett arbetsläger eller tvångsutbildning. Det här kan inte fortgå, det får vara slut på dumheterna.
http://unt.se/nyheter/uppsala/tiggare-greps-i-uppsala-med-sex-miljoner-4898999.aspx

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv