Om webbplatsen | Kontakt

Här tog mitt bloggeri en hjärtstoppsaus med 72 dygn efter skriveriet om att Tiggeriet måste bort!

Den sista och återstående frågan för mig att pricka av före valet har lösts av två partier SD och M. S vacklar och har kommit i dåligt sällskap med MP och V. Idag skiljer det bara några hundralappar i skatt mellan S och M i övrigt är de likvärdiga i sina politiska ställningstagande på Riksdagsnivå. Liberalerna som var grundare till den politiska demokrati i Sverige verkar helt ha gått vilse och pratar bara skola.
 
I en välfärdsstat och en utvecklad demokrati kan vi inte ha tiggeri och lösdriveri. När det också är organiserat och tiggarna bor under pressningar i ytterområdena då är det illa med välfärdsstaten. Det är människoförnedrande att låta tiggarna tigga och det finns bara en metod och det är lagstiftning. Tvångsarbete eller tvångsutbildning lär knappast vara aktuellt.

Tar inte S tag i den här frågan då är de rökta i valet. De gjorde en bra insats 2015 och fick stopp på det flyktingeländet. M har också nyktrat till efter Reinfeldt. Tyvärr har man inte kunnat få till stånd ett kvotflyktingsystem som hade varit betydligt humanare än döden på Medelhavet och vägvandring i Europa.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv