Om webbplatsen | Kontakt

Tour de France!

Euro Sports utsändning av Tour de France är enriktigt härlig utsändning som är en av mina favoriter. Ikväll prioriterar jag den utsändningen som både ger en spännande idrottsupplevelse och inte minst att titta på den fantastiska naturen som visas från både helikopter och mc. Cykel en individuell sport som egentligen är en lagsport och en av de mest ansträngande idrotterna. För min del blev det bara sju Vätternrundor med bästa tid 9 tim. 40 min de 30 milen.

Min gamla Colnago rullar inte mer men den var en gång en riktig mästarcykel där mitt exemplar bara fick runda Vättern några gånger medan andra exemplar fick rulla i Girot och Touren. Rosten och de torkade tubdäcken ger inga meriter längre men kul hade vi när det begav sig. Kanske går det att sälja cykeln som veterancykel till någon entusiast. Det är i alla fall en upplevelse att följa Tour de france via TV.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv