Om webbplatsen | Kontakt

Tråkig och seriös?

I Sverige identifieras den seriöse med att framstå som särdeles tråkig. Reinfeldt får det epitetet av media bedömningar, dock blev han aningen mindre tråkig vid sitt tal i Almedalen. För min del anser jag att människor med glimten i ögat är de riktigt seriösa. Där kan man utläsa deras verkliga åsikt den tråkige kan ljuga utan att det avslöjas i ögonblicket.

Se upp när ni har en chef eller föredragshållare som är känd som en tråkmåns. Den personen är många gånger en stor lögnare och verkligen oseriös, färghållare var ett tidigare uttryck för sådana. Självklart finns det enstaka undantag. För min del har jag svårt med tråkmånsar och mina möten med dessa har oftast slutat i konfrontation eftersom jag ganska snart avslöjat deras dolda agenda.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv