Om webbplatsen | Kontakt

Tråkigt att SCA chefen får avgå!

Pressen fäller oftast fel villebråd och i SCA fallet handlar det om en VD som gjort företaget framgångsrikt genom att skapa vinst och utveckling. Var finns media när det är oduglingar som leder företag som läggs ner eller säljs till utlandet. Vi har massor av stora företag som sålts av odugliga företagsledare som exepelvis ASTRA och Volvo personbilar. Vi har alla odugliga placerare av våra pengar i bankernas fonder, de nämns inte trots sina fringisar.

För mig är det ointressant med några flygresor om vinsten och utvecklingen av företaget är stor och det är fallet med SCA. De larviga journalisterna fäller folk för några fringisar men bryr sig inte att företag går åt helvete och hundratals får sparken. Det är just dessa VD:ar och styrelseledamöter som ska hudflängas i media.

Jag kan hålla med om at det inte behövs privatplan i Svenska företag men det är nog en fråga av internationell karaktär. Något som småaktiga journalisten inte heller begriper. En chef skal väl bo i ett hus med stampad jordgolv och åka i en Loyd.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv