Om webbplatsen | Kontakt

Trettio år aldrig hemma nu elva år alltid hemma!

Efter trettio år med ständigt på resa eller bosättning i annan stad i tio år. Det har varit ett liv med ständiga förflyttningar och tuffa utmaningar. Visst har det varit kul och lärande att få vara med i hetluften och skapa välstånd för sina arbetskamrater och senare medarbetare. Det var nästan femton år som förbundsordförande för tulltjänstemännen och kustbevakarna. I början kännde jag mig inte riktigt beredd på den stora uppgiften men lärde mig raskt ”den gud ger ett uppdrag ger han förstånd”. Så blev det men visst var det darrigt i början med stora inre mosättningar och förändringar som är de svåraste att hantera. Det tog tio år sedan var det stopp i hjärtat och fyra nya kärl monterades in sen körde jag tolv år till sen fick jag vara hemma i min fina ungdomsbostad som jag byggde om till modern standard. Det här var en kort resumé och det finns åtta år i Karlshamn och Malmö att redogöra för men det tar jag i morgon. Det är skönt att sitta här i burspråket, lite trist men man får drömma och söka på datorn.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv