Om webbplatsen | Kontakt

Tur att vi har växthuseffekten!

Hade vi inte haft en varmare värld då hade det varit minus 20 grader idag nu var det bara minus 15 och det tackar vi växthuseffekten särskilt för. En sådan här dag blir åtminstone min busslinje försenad nästan en halvtimme och Stockhol drabbas av ett stort elavbrott. Måste det bli så här bara för några minusgrader och för min del tar jag hellre bilen än blir stående en halvtimme vid en iskall busshållplats.

Varför skall jag stå och frysa när kineserna startar ett kolkraftverk i veckan och våra riksdagsmän åker taxi några kilometer istället för T-bana. Nu ger jag fan i växthuseffekten och tar bilen istället och varför skall jag offra mig när andra inte gör det. Jag ställer i alla fall bilen på en infartsparkering och har miljövänlig bergvärme och dieselbil men jag väntar inte på en SL busshållplats.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv