Om webbplatsen | Kontakt

Tuvahopp i miljöpolitiken!

Nu är snart E85 utrangerat som miljödrivmedel när skatten ytterligare sänker intresset för denna produkt som det satsats så mycket på. Så här är det i fråga efter fråga och det måste vara uthålligt och strategiskt tänkande och beslut för att få en vettig miljöpolitik.

Alla beslut från forskning till genomförande måste ha en lång och uthållig tråd. Det finns bara samhället som har tillräckligt stora muskler för en sådan forskning. För 10 år sedan hade flertalet oljeeldning, idag har nästan alla luft/värmepump eller bergvärme. Fjärrvärmen drivs av sopor och renas på ett effektivt sätt.

Vad är det som hindrar att våra fordon inte får ett nytt bränsle, ja möjligtvis oljeindustrin. Det är nog inte laddning med el till bilar som är lösningen utan snarare bränsleceller. Japanerna är på rätt spår men vad görs i Europa och USA. Det är bara att hoppas på att de hemliga laboratorierna jobbar för fullt med utveckling.

De svenska miljöpolitikerna framstår i mina ögon som någon slags grönavågenfantaster och uppfinnare alá Åsa Nisse som inte förstår att här handlar det om strukturer och  inte att jävlas med folk med verkningslösa skatter.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv