Om webbplatsen | Kontakt

Typiskt --------- något!

Visst finns det grupper som man enkelt kan kategorisera och säga att det är typiskt något,någon. Men de flesta är faktiskt individualister vilket är hoppingivande. Jag har sett religiösa, militära och myndigheter bunta ihop alla och kräva uniformitet. Vi ska ha ”ett verk” har någon generaldirektör sagt och alla har gjort vågen och ansträngt sig. Jag har aldrig gillat uniformitet utan haft en vilja att utveckla det individuella och det är där framtidens kraft finns.

När många individualister kommer tillsammans då händer det stora ting. När många uniforma kommer tillsammans då händer ingenting eftersom de väntar på att ledaren skall säga något klokt. Oftast är sådana ledare obegåvade personer som inte för verksamheten framåt. Visst ska vi sträva efter att ha samma kurs men alla behöver inte gå samtidigt och i takt. Det finns inga typiska svenskar, kön eller andra nationaliteter i så fall handlar det om sekter eller religioner inom en stat.

Personligen tror jag att jag skulle vara bland de första att bli likviderad i en totalitär stat eftersom jag känner äckel för så kallade ”stora ledare”.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv