Om webbplatsen | Kontakt

Under 70 år händer det mycket!

När jag var liten så fanns det fula gubbar och bög var ett skällsord. Idag adopterar bögar barn. Störde man skolarbetet fick man sig en ordentlig smäll över bakhuvudet. Idag får läraren fängelse om han klipper till eleven och eleven får terapi och skadestånd. Barn varnades för Zigenare som påstods vara ohederliga och hönstjuvar. Idag är de kulturbärare och därför särskilt skyddade som minoritet.

I arbetarkretsar var man stolt över att man gick till jobbet och betalade skatt då hade man status. Idag är man hjälte om man trixar med företag och kan undgå skatt och betraktar jobbaren som primitiv. Den som levde på socialbidrag var patrask. Idag är man olyckligt lottad. Man åkte på cykelsemester till Värmland hela vägen fram och tillbaka. Idag åker man till Thailand eller Australien. Snodde man en bil så åkte man in i fängelse. Idag skrivs ett sådant brott av.

Ungdomar pallade äpplen idag rånar de andra ungdomar på mobiltelefonen utan att få straff. Ja så här är det i beteende efter beteende och så kommer det att förändras och det som är rätt idag är åtalbart i morgon. Det enda som stör mig är den trista återgången till religion och att vi fått fler knasiga sådana till Sverige.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv