Om webbplatsen | Kontakt

Uppdrag granskning förvandlat till ett nonsens program!

Janne Josefsson har under årens lopp gjort många bra program men när han ger sig på IKEA går han bet. IKEA är ett ytterst seriöst företag, lett av Ingvar Kamprad, Sveriges utan undantag bevisligen skickligaste företagsledare. IKEA har hela Sveriges folkets förtroende och de gör ingen oförrätt. Att som uppdrag granskning förvanska fakta om skogen i Karelen borde vara kriminellt, de verkar vara betalda av en konkurrent och borde undersökas om de tagit mutor.

Rödvinsvänstern i synnerhet och i det här sammanhanget i egenskap av Janne Josefsson skadar bara sitt eget program och rykte genom att angripa IKEA. Vi majoriteten av svenska folket håller på IKEA och den dynga Josefssons program sprider är inte trovärdigt. De har gett sig fan på att knäcka Kamprad och också Carl Bildt genom Lundin Oil  i någon form av missriktad rödvinsvänster attack och de kommer att misslyckas.

Jag är ingen försvarare av Carl Bildt men han är otvetydigt en skicklig politiker och skall angripas från det perspektivet, inte från ett Lundin Oil perspektiv som är ett kompetent bra svenskt företag. Vakna Janne Josefsson, svenska folket älskar IKEA. Lägg ner skitprogrammet Uppdrag Granskning och kom med något nytt i tiden. När Josefsson nuna dyker upp i rutan, byter jag i alla fall kanal direkt.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv