Om webbplatsen | Kontakt

Upphovsmannarätten!

För några år sedan var det ett herrans liv om upphovsmannarätten och de flesta som komponerat och framfört sina verk i cd skivor och annat ville stoppa utvecklingen på internet. Så blev det gudskelov inte och piratkopierarna har i praktiken fört rättsinnehavarna mot en lösning genom Spotify som är det bästa som hänt. Här får både brukare och upphovsrättsinnehavare sitt på ett modernt sätt. Tack vare piratkopieringen växte en lösning fram och så kommer det att vara med internet så länge den funktionen finns.

Lärdomen är att inte vara för närig i början av en teknisk utveckling och det finns alltid en smart lösning om man vågar stiga ur det gamla. Visst säljs det en och annan cd skiva men den är på utgående jag ser fram mot en bilstereo som är uppkopplad till Spotify nu går det ju att samköra med mobilen. Min bilstereo har också ett SD kort och musiken på detta räcker från Stockholm till Kilpisjärvi.

Tänk så bra det är med Spotify du har all din musik sorterad och tillgänglig och vill du lyssna utan reklam eller ladda ner så betalar du en rimlig summa.  Jag ser fram mot fler rimliga betallösningar dagstidningarna är sannolikt nästa ”offer”.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv