Om webbplatsen | Kontakt

Vägrar ta en kvinna i hand och handhälsa!

I Sverige är vi någorlunda vana vid att vi vägrar ta fascister och ovänner i hand. Men att vägra ta en vanlig kvinna i hand är bland det märkligaste jag varit med om. Muslimer från Egypten vittnar om att det måste vara en extremist som beter sig så. De ansåg att ett sådant beteende var medeltida.

Till yttermera visso så har ett av våra regeringspartier, Miljöpartiet en sådan person i en högt uppsatt ställning i sin organisation. Man häpnar över detta och vad har vi för politiker i det här landet. Det stänker faktiskt på alla riksdagspartier i den här i mina ögon rent. Hur naiv får man vara i de politiska ledningarna. En person som inte handhälsar på en kvinna ska givetvis uteslutas ur partiet med omedelbar verkan.

Kan man bojkotta Sverigedemokraterna så borde det här föranleda samma åtgärd mot Miljöpartiet om de inte utesluter den handhälsningsnekande mannen. I det politiska arbetet gäller inte extremtolkningar av Koranen. Var finns feministerna i den här frågan de är ju snabba på att fördöma snälla svenska män men låter tydligen en sån här kriminell person gå fri. På en normal arbetsplats är det saklig grund för avsked att trakassera kvinnor.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv