Om webbplatsen | Kontakt

Våldtäkt!

Igår släpptes den så kallade Hagamannen från Umeå som avtjänat sitt straff för flera våldsamma våldtäkter enligt den lagstiftning som finns. Indignationen är stor och många röster höjs för att han skall låsas in för alltid och absolut inte få komma till Umeå.

Man kan ha många åsikter om strafftiden men vi i Sverige är dåliga på att låsa in våldsmän. En del är ju ute bara några år efter de har mördat eller lemlästat. Det märkliga är att det blir så stor uppmärksamhet kring Hagamannen när det finns massor av våldtäktsmän som man inte ens nämner i media, särskilt om de är utlänningar.

Den här mannen kommer alltid att ha ögonen på sig från polisen så det är knappast troligt att han vågar sin in på den brottsliga banan igen. Sker en våldtäkt kommer Hagamannen att granskas bland de första så det är andra mörkrets män man ska ha ögonen på.

Visar han sig i Umeå eller någonstans där man får reda på vem han är kommer han säkert att åka på stryk. Det ligger nog i hans intresse att hålla sig borta från platser där han är känd. Han kan dock aldrig kunna gömma sig för polisen om han är bosatt i Sverige.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv