Om webbplatsen | Kontakt

Vår tid är mest i vården!

Jag tycker mina dagar går åt att belasta vården det är svagheter både här och där, men så är det väl på ålderns höst. Men det är ett vänligt utbildat gäng man möter som har sina apparater av det mest finurliga slag. Förr var det ju alltid läkaren som skulle görat nu är det sjuksystrar som sköter den avanserade apparaturen på ett föredömligt sätt. Vårdcentralen är inte i offentlig regi den är i privat regi och där jag varit har den skötts exemplariskt. Alltmer kan man göra hemma via datorn eller blodtrycksmätare och många fler maskiner. Min tid här på jorden har förändrats mycket när det gäller vård och tidigare akademiska högkunskaper, det sköter jag, obildad själv genom några knapptryck på min dator eller mobil. Jag minns min bardoms läkare, Hulting tror jag han hette eller barnsjukhuset på Ringvägen, Samariten hette det. Där fick jag dåtidens rekommenderade vaccin. Nu har man gjort sin plikt som svensk och genomfört ett yrkesliv, avverkat ett halvt äktenskap och satt några nya ansvarstagare till världen. Efter sjuttiofem år nöter jag på vården och den nya tekniken som är suverän.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv