Om webbplatsen | Kontakt

Varför är fotbollsfans så aggresiva och skidfans så snälla!

Det borde undersökas sociologiskt varför fotbollsfans har fler aggresiva i sina led än de individiuella sporterna. Jag är fullständigt ointresserad av fotboll och skulle inte offra 90 minuter av mitt liv för att glo på skitiga gubbar i kortbyxor. Givetvis respekterar jag de som gillar fotboll och de jag känner är inga hulliganer.

Lagsporter skall ju fostra och skapa gemenskap men jag hävdar att de individuella sporterna är mycket bättre på det. För mig är det obegripligt att man kan bli skogstokig av ett mål eller någon mindre offörrätt på plan. Jag har aldrig sett några skidåkare som börjar slåss för att de kommit åt varandra. Förmodligen begriper jag mig inte på fotboll men huliganernas hjärnor borde analyseras noggrant.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv