Om webbplatsen | Kontakt

Varför bloggar vi??

Jag fick häromdan frågan varför folk bloggar och en spekulation var att de var de ensamma som gjorde det. Så är det nog inte utan det är de som har mest socialt umgänge som bloggar. Att blogga är ett sätt att påverka och inte bara låta etablissemanget styra och ställa. Det är också ett sätt att bygga sitt varumärke på gott och ont.

Det är också hedrande intressant att se att de första som finns på listan över över ”läsande” är någon i de städer där värdens största underrättelsetjänster finns. Den här bloggen ses i flera stater i USA, Ryssland och Kina av någon anledning. Förmodligen så scannas nätet och då hamnar även min harmlösa blogg i någon automatisk databas.

För min del är bloggen ett sätt att skriva av mig vilket är riktigt skönt i alla fall för min själ. Erfarenhetsmässigt är det alltid bra att skriva av sig antingen privat eller offentligt beroende på vad det är. Jag gör både och där det privata finns på helt andra platser än i cyberrymden.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv