Om webbplatsen | Kontakt

Varför vaccinerar sig inte människor?

Jag har observerat människor i min krets här på jorden vägrar vaccin fastän de rör sig i 70+ kretsen. Hitintills har omkring 16 000 människor dött i covidsmittan och nästan samtliga är över de sjuttio åren. Samtidigt finns det människor i de föreningar jag är medlem i som vägrar att vaccinera sig. Fullkomligen obegripligt att folk som gått i skola i Sverige vägrar att vaccinera sig och skydda sig själv och sina vänner. Inga kända dödsfall av vaccineringen har konstaterats i Sverige och Europa vad är det då som gör att vuxna människor vägrar vaccinering. I mina dystra stunder misstänker jag att de blivit senila och inte förstår vad de gör men så enkelt är det inte. Visst kan vaccin vara skadligt för vår kropp men hitills har inget sådant visats och för min del hade jag vaccinerat mig om tusen personer dött av vaccinet. När man då angriper dessa vaccinvägrare för deras avståndstagande då blir man angripen av sina vänner. Jag tycker det finns skäl att varna för dessa ovaccinerade de utgör en farlig grupp medborgare och hör inte hemma i vår gemenskap och de borde självmant välja isolering för att skydda sina medmänniskor från den farliga covidsmittan.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv