Om webbplatsen | Kontakt

Varje år är ett nådens år numera!

Vi i Sverige lever i ett fantastiskt år i Universums långa historia. Vi har en sjukvård som kommit långt tack vare ambitiösa människor som vill mer varje dag. Idag lagar vi vår hjärtmuskel som om det vore en bilmotor vi har inte kunnat konstruera ett alternativ men det går att byta ut eller renovera många viktiga delar. Jag bugar och bockar för att jag lever 2019 i Sverige ett högteknologiskt land med stor kunskap. Vem vet det kanske har funnits dagens kunskap för några miljoner år sedan på någon planet som exploderat eller gått under. Vi finns i en värld vars storhet ingen vet ett skit om. Det känns som om jag levt mitt liv lite slarvigt givetvis skulle jag lagt min kunskapsnivå på relativitetsteorins grund så snabbt som möjligt. Nu blev jag en dussingrabb från Södermalm i Stockholm. Det tar lång tid att förstå att det förpliktigar att leva och att vi föds ur en sexualakt som är straffbar och syndig i knasigt obegåvade religioner. Det är vetenskapen som är vår religion och överlevnads kunskap allt annat trams om Gudar kan bara fördömas som trams. Det är upplyftande att en man som skapade dynamiten skapade vetenskapens helgdag och Nobelpriset som är vår egentliga och enda riktiga religion.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv