Om webbplatsen | Kontakt

Världens viktigaste arbete!

Det går inte att komma ifrån att den viktigaste personen på det här jordklotet är USA:s President. Han kan sluta och starta krig och har en mäktig ekonomi till sitt förfogande. I natt är det val i USA och i morgon vet vi vem det blir och för min del är jag övertygad om att den bästa kandidaten är Barack Obama.

Ur mitt perspektiv är det märkligt att valet i USA handlar så mycket om Gud och religiositet. Härutöver alla moralfrågor och abortförbud. Det börjar smyga in sig liknande dumheter i Sverige och jag hoppas verkligen våra svenska politikerna ställer sig över religioner, nymoralism och abortförbud.

Nu väntar jag med spänning på vem som får jordens viktigaste jobb!

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv