Om webbplatsen | Kontakt

Vart tog rökarna vägen och när blir vi av med kolgrillningen!

Numera ser man sällan en rökare, det finns några få kvar men de flesta har tagit sitt förnuft till fånga. Klokt att många med mig slutat vid åldrar som gör att lungorna hämtat sig till pensionen. Ska man röka ska det ske en gång i veckan och inget mer då skadar det inte så mycket men vem klarar detta. Min kamp att sluta röka var lång och full av misslyckanden men nu är det upp mot 40 år sedan jag slutade. Jag hade då sett många i bekantskapskretsen dö i lungcancer.

Rök luktar illa och tobaksröken luktar skunk numera och när folk röker vid busshållplatsen så går jag gärna en bit därifrån. Nästa rökplåga är grill rök som sprider sig över nejden på sommaren. Campingplatsen luktar som en surbrinnande lada på lördagseftermiddagen. Särskilt illa luktar kolgrillen tycker jag fastän även jag grillar ibland. Det är betydligt bättre med gasolgrillen där är det maten som luktar och inte miljöovänligt kol.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv