Om webbplatsen | Kontakt

Vd:ar i stora svenska företag inte vuxna uppgiften

Nu är det Vattenfall som visar på inkompetens på ledningsnivå, både styrelsen och Vd verkar inte ha tillräcklig kompetens. Jag har under min yrkesverksamma tid haft ansvar för både fastigheter, stiftelser och ideella organisationer och aldrig har jag lämnat negativa ekonomiska rapporter. Tvärsom har all verksamhet lämnat mer överskott än tidigare. Kanske är det för att jag inte gått på Handels elller myglat mig till ledande positioner.

Vd ar för Vattenfall måste vara fullkomligt odugliga som gjort miljardförluster i en bransch där en blind höna kan vara framgångsrik.  Hur kan man misslyckas i en sådan bransch med ett normalt IQ, Alla vet att numera handlar det om vatten-, vind-, sol och andra förnyelsebara energier. Det behövs ingen större begåvning för att förstå det. Gör hamnsjåare av drägget. 

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv