Om webbplatsen | Kontakt

Vem bryr sig om svensk utrikespolitik!

Inte ens ryssarna bryr sig om Sveriges höga tonläge mot ryssarna det visar deras lista på portade svenskar från inresa till Ryssland. En samling ganska betydelselösa personer som knappast har i Ryssland att göra. Det är dags att Sverige inser att vi är ”musen som röt” i detta sammanhang.

Diplomatin borde väl ägna sig åt att skapa fredliga förbindelser mellan länder inte skapa motsättningar. Ska vi ha ett högt tonläge måste vi ha ett mycket starkt försvar och en försvarsmoral utöver det vanliga. Det har vi inte och de nya svenskarna har flytt krig och kommer säkert att göra det igen om det drar ihop sig.

Då är ett Nato medlemskap ett alternativ men det bidrar istället till sämre förutsättningar för diplomatin även om det skulle ge större trygghet men kommer någon annan nation att vilja slåss för Sverige, jag tvivlar. Kommer svenskar att ställa upp och slåss för andra Europeiska länder, jag tvivlar. Vi har tappat ”killerinstinkten” i det här landet. Det är möjligt att man kan bygga upp den men då får vi lämna allt daltande,  män som är feminister med mera.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv