Om webbplatsen | Kontakt

Vi behöver fler ingångsjobb!

Sverige har den lägsta andelen låglönejobb i hela EU men vi har sannolikt den största tillströmningen av arbetskraft som inte har formell kompetens för den typ av jobb som ledigförklaras. Det är en tuff utmaning att lösa den ekvationen och det behövs fler låglönejobb och tillgång till vuxenutbildning. Därtill ett tillskott av bostäder som tangerar 1960-talet.

Produktionskostnaden för bostäder är nu så hög att de lågavlönade inte har råd att flytta in. Det är minsann ingen lätt uppgift samhället har framöver, förhoppningsvis kommer tillväxten i glesbygd då blir bostäderna billigare men jobben och utbildningsmöjligheterna finns inte där.

Sverige är sedan flera år anpassat till en tillväxt baserad på årskullar av barn och en något överinvandring. Nu står vi inför en situation men en extrem överinvandring som är mycket svår att hantera. De som ställt samhället i den här allvarliga situationen får nu klara ut det. Det sista skallet hade Fredrik Reinfeldt och den mannen blev förbannat dyr för invånarna i Sverige.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv