Om webbplatsen | Kontakt

Vi behöver inga piloter i flygplan!

Åtminstone behöver vi inga piloter i stridsflygplan i mina ögon är piloten mer belastande än tillförande. Mig har inga politiker lyckats övertala att nuvarande bemannade Jas är något att satsa på. Det är snarare någon slags ”Bigglesnostalgi” som råder i konservativa militära kretsar. Satsa på att göra Jas förarlöst då är ni tillbaka i i rätt tidsera.

Ett plan utan pilot blir både mer stridsdugligt, modigare och uthålligare dessutom kan all säkerhetsutrustning skrotas. Krut och piloter är något som borde ha ersatts för länge sedan. Det finns bättre lösningar i dagens elektroniska samhälle. Möjligtvis måste vi behålla piloten i passagerarflygplan för annars vågar vi inte åka med. Men jag är övertygad om att piloten ställer till mer problem än de han löser.

Nu bryter man malm nästan en kilometer under jordytan med hjälp av radiostyrda maskiner och operatören kan sitta på Jamaica om någon tycker det är bra. I den tidseran skall ett gäng militärer flyga omkring på ett omodernt och dessutom ineffektivt sätt. Skota om Jas och kom in i rätt tidsera ni har stelnat eller snarare förstenats.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv