Om webbplatsen | Kontakt

Vi föds som ”kopior” och dör som original!

Livet är en fantastisk resa och jag är beredd att hålla med om devisen om att vi föds som ”kopior” och dör som original. Nu håller inte alla nyblivna mammor med mig, däremot gör alla samlevande äldre det. Tveklöst är det så att man får med sig en hel del på resan och det är inte bara rena erfarenheter och kunskaper utan en del ”virus” också.

Men visst är det skönt att närma sig originalstatus och kunna ge sjutton i massor av dygder och måsten. Jag har saknat originalen under många år alla är så likriktade och den minsta avvikelse fördöms. Politisk korrekt är som en svordom och ger mig ett lätt illamående. För min del så är avvikelserna berikande och de likriktade påfrestande. Nu gäller det att jobba på med originalstatusen, det börjar ju hasta något.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv