Om webbplatsen | Kontakt

Vi har många stollar i vårt samhälle!

Just nu är debatten hög om män som kladdar på kvinnor och visst gör stollar det också. Det finns stollar på alla områden och den sexuella driften kan en del inte behärska och det är väl en egenskap vi har sedan apstadiet. En del blir inget annat än kåta apor och tar för sig i tid och otid. De flesta män är dock mycket försiktiga när de närmar sig kvinnor men i något skede måste ju närmandet äga rum och en bekräftelse eller avslag äga rum om tycke har uppstått.

Nu är ju livet lite mer komplicerat är kvinnan förälskad i stollen så kan hans närmanden vara en välkommen uppvaktning och stollen blir häftigt manlig beundrare. Sen kan man hitta sådär 300 nyanser i detta närmande. Sen har vi hela spektrat där särskilt kvinnor tror sig kunna läsa vad en person känner och min livserfarenhet är att det aldrig går att läsa en persons inre tankar. Man kan leva ett helt liv med en person utan att känna den.

Respekt för andra människor är grunden för ett civiliserat samhälle och #metoo handlar om detta och ett nej är ett nej tills det blir ett ja utan tvång och tjat.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv