Om webbplatsen | Kontakt

Vi har normalt en suveränt bra vård i Sverige!

Vi har en mycket bra kvalificerad vård i det här landet. Det finns rötägg i vården och låt oss eliminera dessa inte helheten. Jag har alltid fått träffa en läkare på vårdcentralen eller närakuten samma dag. Ringer jag kl 08 så får jag en tid på förmiddagen. Skulle aldrig sätta mig på Huddinge Sjukhus akuten annat än då jag kommer dit i ambulans. Det är bara livshotande problem som har där att göra nu sitter det folk där som inte borde vara där.

Vi som exempelvis har hjärtsvikt vet att detta är obotligt och det gäller bara att förlänga resan och göra den behaglig fram till det oundvikliga slutet. Det enda problemet är att medicinen är väldigt dyr. Personligen har jag även en lättare reumatism och blir fantastiskt omhändertagen och försedd med de modernaste embryobaserade läkemedlen. Jag underlättar för vården genom att injicera själv. Något som de flesta borde lära sig.

Kroniska sjukdomar dödar oss förr eller senare och i Sverige är det betydligt senare. Skyll inte på vården när resan på jorden närmar sig slutet kräv lindring och seriöst omhändertagande och sätt dig in i systemet så får du hjälp så långt vetenskapen räcker. Som sagt det finns enstaka rötägg i vården låt oss rensa utt dessa snabbt och brutalt men helheten är formidabelt bra!

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv