Om webbplatsen | Kontakt

Vi har olika åsikter

När man skriver något offentligt så retar det alltid någon. Det är bara så att man kan inte ha samma åsikter om man äger sin personlighet. Under mer än tio år som jag skrivit på den här hemsidan har jag blivit oense med de flesta av mina vänner. Så är det bara skriver man något så är det ju min åsikt och alla kan inte dela den för ”då skulle jag jag vara klokast och vackrast”. Det lärde jag mig av ett pansarbefäl på Gotland. Det fina med oss människor är ju att vi har olika åsikter och värderingar, det för vårt samhälle framåt. Ungefär samma lärdom fick jag på en kurs där vi fick kika på en pryl i en låda från olika hål och sedan skulle vi diskutera ihop vad et låg i lådan. Det blev nästan ogörligt och de åsikterna gav mig insikt i hur vi människor fungerar, jag tror den kunskapen skulle vara något för årsklass 1 i skolan eller tidigare. Vår livserfarenhet bygger oss människor på unika klotsar som vi får hantera varsamt och långsamt lirka ihop. Särskilt känsligt är religion och sexualitet där vi kan göra stor skada med några ord.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv