Om webbplatsen | Kontakt

Vi lever i en förunderlig värld!

Nu är alla blomlådor och krukor, ett tjugotal tömda och undanställda. Härutöver är Trump den Amerikanske presidenten bortröstad och vi kan gå in i en ny tid som blomstrar om sex månader. Jag har också klippt ner stänglarna efter mina Spireor vilka för min del är sommarens kungligheter, deras vita blomställningar vajar runt om i Sverige i de flesta trädgårdar. Nu har alla bladen lämnat de långa stänglarna och stänglarna är lätta att klippa av och kompostera. Stänglarna är lite tröga att kompostera de påminner om vass men jag kämpar varje år. Det blir jobbigare för varje sjukdom att hålla efter trädgården. För några år sedan sprang jag som en jakthund med trädgårdsrenset nu är det tunga steg och man funderar håller hjärtat den här dagen också. Nu ska alla julbelysningar upp också men det blir nog några färre i år. Min utomhusjulgran ska upp, den består av en stolpe som jag sticker in rundstav av olika längd som bildar granen och på kvällen blir den som en riktig gran. Men den här julen blir inget vidare det blir inget julbord hos mina gamla trogna organisationer utan det mesta är inställt. Ja vi lever just nu i ett vacum inramad med tristess. Man roar sig med datorn och trehundra TV kanaler och läsre morgontidningen nogsamt och lusläser alla nekrologer det visar på var man befinner sig på livsstegen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv