Om webbplatsen | Kontakt

Vilka stollar jag mötte vid EU-inträdet

Vid Sveriges EU inträde vilka stollar jag mötte de var högutbildade men kunde inte se bakom knuten. Nu ser vi effekterna av en västanfläkt till kris som lamslår och orsakar massdöd i samhället. Vi ser länder som skrek högst om öppnandet av gränsrna som nu idiotstänger sina gränser. Danmark och Frankrike i vår närhet är de som nu tvärstänger och då idiotförklarade oss som ville ha två vägar ur grytet. Vi ser Frankrike som vägrar sälja läkemedel och teknisk sjukvårdsutrustning till behövande systrar och bröder inom EU. Jag ser danskar som likt medeltidens herrar spänt ett rep över Öresundsbron. Jag kommer väl ihåg de svenskar tullkollegor och andra som omoget kritiserade oss som ville ha kompensatoriska reservåtgärder när gränserna då öppnades av omogna okunniga ledare. Visst var det rätt med förenklade gränspasseringar men att gå ner på idiotnivå var inte nödvändigt. Jag var förbannad i åtta år över den dummhet jag mötte och nu ramlar bevis på bevis ner och visar hur rätt jag och några till hade.

 

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv