Om webbplatsen | Kontakt

Vinterstudion i SVT en uppiggande tillställning!

Vist är det kul med skidor och utvecklingen av materialet och tekniken under mitt liv har varit stort. Skating och plastskidor fanns inte det var tunga grejor sen kom stavar och skidor och nu har det skett ytterligare förfiningar. Det är kul att skejta men jobbigt om man inte kan tekniken och det inte finns en plan yta. Vallorna är också fantastiska och även miljöfarliga och ”lappglid” finns bara på museer. Televisionen och kommentatorerna har utvecklats på ett fantastiskt sätt. IT tekniken gör det möjligt att sammanfatta på revolutionerande sätt och kan roa oss skidentusiaster på ett unikt sätt. Det är fantastiskt att få vara med i den här världen efter att ha åkt VASA loppet 1977 och nu sitta i soffan och minnas de gyllene åren av mitt liv och flyga fram i spåret efter TV kameran. Ja det är en högtid som Julafton för mig som jag aldrig missar. Jag tycker fotboll är rena skiten jämfört med skidåkning som sätter allt på prov. Skidåkning det är min sport jag älskar den.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv