Om webbplatsen | Kontakt

Volkswagen mycket bil för pengarna!

Debatten om fusket med avgasutsläppen från Volkswagen går i höga vågor men bilägarna fullkomligen negligerar debatten och fortsätter med sina köp av VW. Debatten om avgasutsläppen är en pseudodebatt och är på marginalen. Det påverkar inte bilens drift och säkerhet utan något abstrakt där ett vulkanutbrott orsakar samma verkan på en timme motsvarande det som släpps ut extra från alla VW bilar.

Hade det varit ett tekniskt fel på bilen då hade kunderna vänt märket ryggen men nu är det mer abstrakt och på gränsen till en nullitet. Media kör som vanlig på med stora rubriker men vi medvetna konsumenter skiter i media och får vår sanning på helt andra sätt numera. Det är ett färre och färre som går på medias vinklingar som är att sila mygg och svälja kameler.

VW bilen är driftsäker och har många finesser och en köpare får samma samma bil som en Volvo men 100 000 billigare. Tyvärr är service och reparationer lika dyra som hos Volvoverkstaden men det är en helt annan fråga som handlar om konkurrens. Snart kommer det smartare verkstäder som kommer att pressa priserna. Den delen behöver en kraftfull rationalisering och bli modern i alla märkesverkstäder.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv