Om webbplatsen | Kontakt

Vore jag flykting skulle jag byta namn!

Det är bara att konstatera att byter man världsdel och vill bosätta sig där då gäller det att snabbt lära sig språket och smälta in i miljön. Jag skulle tveklöst byta namn om jag bosatte mig i en annan världsdel för att smälta in. Det går inte att tro att man kan ha med sig sin bakgrund alltför synligt den får tonas ner till det egna rummet..

Man kan tycka vad man vill om extrem anpassning men det är nog nödvändigt. Muhammad får bli Kalle i Sverige och Kalle i Syrien får bli Muhammad. Mänskligheten är alltför konservativ för att okritiskt ta till sig främlingar, så har det varit i hela mänskligheten och kommer så att vara. Förr var det mellan byar nu är det mellan världsdelar.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv