Om webbplatsen | Kontakt

Yngre partiledare sänker sina partier!

Det är bara att konstatera att yngre politiskt korrekta partiledare är det sämsta ett parti kan välja till sin ledare. Vi kan se det i svensk politik, de partier som valt en ung partiledare åker rutschbana i opinionsundersökningarna. De är för omogna och oerfarna för sina uppdrag. Man måste vara omkring 45 år för att kunna axla ett kvalificerat ledarskap det gäller i både politik och arbete.

Jag har sett dem komma och gå och de får problem hela sin återstående karriär för deras tillkortakommande som yngre ledare. Visst ska yngre vara med i svängen men de ska inte vara ledare förrän de är torra bakom öronen. Det är inte för inte som världens ledare oftast är äldre personer och kanske till och med för gamla för sina uppdrag. Orkar de verkligen med ett tufft ledarskap vi de 70 åren.

Visst kan man vara väldigt mogen vid 25-30 år men det finns brister som  inte syns och då vänder folk dem ryggen. Just nu kan vi se tre partier som lider av ungdom och det är Centerpartiet, KDS och Miljöpartiet. Säkrate vinnartipset är en karismatisk man eller intelligent smårolig kvinna i femtioårsåldern som Moderaterna gjort.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv